Marjo Viljamaa

Marjo Viljamaa on aktiivinen niin kouluttajana kuin kisaajana. Hänellä on kokemusta siitä, miten ohjaaja voi kasvaa "harrastelijasta" kisaajaksi. Marjon vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti positiivinen lähestymistapa koulutuksissa. Hänellä on myös vahva visio siitä miten haluaa viedä koirakoita yksilöllisesti eteenpäin, ottaen huomioon yksilölliset tavoitteet.

Marjo Viljamaa on tuttu kasvo monelle agilityharrastajalle sileäkarvaisen collien Kyranin ohjaksista. Marjon laumaan kuuluu nykyään myös bodercollie KasKas. Marjon puoleen voi kääntyä niin aloitteleva kuin myös kokeneempikin koirakko. Marjon intohimoon kuuluu vahvistaa koirien estefokusta ja löytää fokusten tasapaino.

Valmentajana

Kouluttanut olen vuodesta 2012. Alusta lähtien suurimpana koulutustavoitteena koirakoilla on ollut löytää yhteistyön iloa koirakoiden omien vahvuuksien kautta. Koulutuksessani kuuluu olla kivaa niin koiralla kuin ohjaajallakin. Positiivinen koulutusilmapiiri on tärkeää oppimisen kannalta, mutta olen myös tilanteen vaatiessa sopivan vaativa. Siviiliammatissani työskentelen lasten kanssa, ja heidän oppimisensa tukeminen on suuri intohimo minulle!

Kilpailijana

Aloitin agilityn harrastamisen 2011 ja nykyään kisaan sileäkarvainen collieni kanssa MM-karsintatasolla sekä bordercollie KasKasin kanssa kakkosluokassa. Kisaaminen on intohimoni ja nautin siitä yhtä paljon kuin treenaamisestakin.

Valmentajan juuri alkaneet tai alkamassa olevat kurssit:

Paikka vapautumassa!
Hinta: 29.90€ / viikko Paikka vapautumassa!
Vapaata 31.5.2019 alkaen!
Viimeinen paikka
Hinta: 29.90€ / viikko Viimeinen paikka
Ilmoittaudu mukaan
Paikka vapautumassa!
Hinta: 29.90€ / viikko Paikka vapautumassa!
Vapaata 31.5.2019 alkaen!
 
Website Security Test