Tiedote 4.5.2020

Niinu Agility Sportin lähitoiminta jatkuu 1.6. alkaen

Noudatamme Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeita ja avaamme harjoitushallin pienryhmien käyttöön 1.6. alkaen.

Jenni Kallio

Kursseiltani ei koskaan ole puuttunut naurua joten karttuvien tokotaitojen lisäksi pyrin aina jättämään koulutettaville kurssin jälkeen myös hyvän ja motivoituneen fiiliksen

Jenni Kallio on aktiivinen koiraharrastaja jonka tavoitteena on jakaa oppimaansa iloisella mielellä eteenpäin. Yhtenä vahvuutena on ihmisten lukutaito joka on koulutuspuolella tärkeä osa-alue. Koulutusperiaatteet ovat positiiviset mutta myös jämäkät. Mottona voisi mainita "rajat ja rakkaus".

Jenni pitää erityisen paljon tokon perusteiden sekä alempien kisaluokkien liikkeiden kouluttamisesta. Kun perusteet tehdään alusta asti johdonmukaisesti ja tarkasti, on taitoja helpompi lähteä viemään eteenpäin perusarjesta aina kisakentille saakka. Jenni on suorittanut arkitottelevaisuus- ja kilpatottelevaisuuskoulutusohjaajakurssit ja kouluttanut vuodesta 2013 lähtien. Jenniin olet voinut törmätä TOKO-kisoissa, agilitykisoissa tai vaikka Nosework-kursseilla.

Jennin laumaan kuuluu kolme valkoistapaimenkoiraa sekä yksi saksanpaimenkoira. Poikien kanssa harrastaminen ja kisaaminen eri lajeissa on kuulunut arkeen jo useamman vuoden ajan.

Tällä hetkellä ei ole alkavia kursseja

Jos olet kiinnostunut valmentajan kursseista myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test