Janina Taskinen

Janina on monipuolinen koiraharrastaja, ja on uuden oppimisesta innostuneena tarmokas ja pidetty valmentaja. Sujuva arki, harrastamisen nautinto ja kokonaisvaltainen hyvä olo koiran kanssa luovat unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia.

Janina Taskinen on parikymppinen koiraharrastaja Porvoosta. Nuoresta iästä huolimatta hän on harrastanut koirien kanssa jo pienestä pitäen. Hän on harrastuksiinsa ovat kuuluneet mm. agility, rally-tokoa, tokoa ja näyttelyt jo vuosien ajan.

Kotona hänellä on bordercollieita ja kultaisianoutajia, joiden kanssa ehtii tekemään ja kokeilemaan vaikka ja mitä. Hän kisannut kaikissa useissa lajeissa, sekä harrastanut koiratanssia omaksi ja koiriensa iloksi. Onpa hän käynyt kaksi kertaa Porvoon omassa talentissaankin kisaamassa. Ennen omia koiria hän koulutti ja hoivasi naapuruston koiria. Joten hän on siis aivan henkeen ja vereen koiraihminen!

Pelkän paijjaamisen ja silittämisen sijana hän on ana halunnut yhdessä koiran kanssa esiin koiran parhaat puolet, joko kisoissa tai esityksissä. Tärkeintä on kuitenkin sujuva arki koiran kanssa, ja se että yhteistyö toimii. Parasta on kun koira että ihminen voi nauttia yhdessä tekemistetä, on se tekeminen sitten mitä tahansa.

"On mahtavaa nähdä kun ihmiset ja koirat oppivat ymmärtämään toisiaan. Haluan kokoajan kehittää itseäni, koska koiran kuoluttamisessa ei voi ikinä olla valmis!", hän sanoo.

Janina on kouluttanut agilitya, tokoa ja arkiasioita ammattimaisesti reilun kolme vuotta.

Valmentajan juuri alkaneet tai alkamassa olevat kurssit:

Rallytokon peruskurssi perjantaisin 17.15-18.15
Kurssi alkaa: 22.3.2019 17:15
Kurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat jo kokeilleet/harrastaneet lajia, mutta kaipaavat vielä perusasioiden vahvistamista  
Hinta: 119.6€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
Rallytokon alkeet perjantaisin 18.15-19.15
Kurssi alkaa: 22.3.2019 18:15
Rally-toko on monipuolinen laji, jossa kuljetaan koiran kanssa tehtävärataa hymyssä suin. Rallyn pohja rakentuu hyvin paljon ns. normi tokon päälle, mutta sinne on sekoitettu ripaus agilitya ja koiratanssia.
Hinta: 119.6€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
Näyttelykurssi perjantaisin 19.15-20.15
Kurssi alkaa: 22.3.2019 19:15
Näyttelytaidoista tärkein on se, että koira haluaa esiintyä ja olla sinun kanssasi ulkoisista häiriöistä välittämättä
Hinta: 68€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
Näyttelykurssi perjantaisin klo 20.15-21.15
Kurssi alkaa: 22.3.2019 20:15
Näyttelytaidoista tärkein on se, että koira haluaa esiintyä ja olla sinun kanssasi ulkoisista häiriöistä välittämättä
Hinta: 68€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
 
Website Security Test