Inka Juntheikki

Inka Juntheikin intohimo on koirien opettamisessa positiivisella tavalla. Hän on iloinen, positiivinen ja sopivalla tavalla jämäkkä valmentaja, joka pystyy aina perustelemaan näkemyksensä ja käyttämänsä valmennusmenetelmät.

Inka käyttää koulutuksessa selkeitä rakenteita ja positiivisen vahvistamisen tekniikoita, jotka tekevät oppimisesta sujuvaa. Inka pyrkii siihen, että oppimisprosessi olisi herkän dynaaminen. Dynaamisuudella tarkoitetaan sitä, että oppiminen etenee ja on tehokasta. Herkkyys sitä, että yksilöllisyys otetaan huomioon, että prosessi olisi kaikille aidosti positiivinen.

Inkan intohimona on halu lisätä ihmisten ymmärrystä eläinten oppimisesta ja käyttäytymisestä. Hän opiskelee Tampereen yliopistossa sovellettua kuntoutuspainotteista käyttäytymisanalyysiä ja valmistuu käyttäytymisanalyytikoksi. Tämän jälkeen hänen on mahdollista opettaa yliopistollisessa käyttäytymisanalyysiin perustuvassa eläintenkouluttaja koulutuksessa. Kouluttajana Inka on enemmän intuitiivinen ja herkästi kuulolla kuin teoreettinen. Inkan vahvuusalueena ovat erityisesti oppimiseen ja käyttäytymiseen liittyvien haasteiden ratkaiseminen.

Inka harrastaa aktiivisesti agilityä, 5 vuotiaan bordercollie, Reikan kanssa. Reika pääsee testaamaan kaikki uudet jutut.

Valmentajan juuri alkaneet tai alkamassa olevat kurssit:

Lähes täynnä
Agilityn perustaidot joka toinen maanantai klo 17-17.45
Kurssi alkaa: 5.8.2019 17:00
Etsitkö apua agilityn alkeistaitojen opetteluun? Tämä on yhteisen oppipolkunne ensimmäinen lajiharjoitteita sisältävä agilitykurssi, jolla aloitetaan agilityesteiden ja ohjausvihjeiden harjoittelu.
Hinta: 126€ Lähes täynnä
Ilmoittaudu mukaan
Viimeinen paikka
Kontaktit ja pujottelu tiistaisin klo 21-21.45
Kurssi alkaa: 6.8.2019 21:00
Tällä kurssilla voidaan keskittyä kontaktiesteiden ja/tai pujottelun parantamiseen. Kurssilla voidaan opettaa paremmat ja tarkemmat juoksukontaktit tai hioa käännöksiä puomin/An jälkeen. Pujottelussa voidaan parantaa tekniikkaa, nopeutta, motivaatiota, keppikulmia, itsenäisyyttä, liikehäiriöiden sietoa jne. Yhtä lailla voit treenata pysäytyskontakteista itsenäiset, tarkemmat ja varmemmat tai keskittyä keinun sujuvoittamiseen.
Hinta: 126€ Viimeinen paikka
Ilmoittaudu mukaan
 
Website Security Test