12.6 klo 21.15-21.45 kenttä 3 JL

Kaipaatko tukea johonkin tiettyyn tilanteeseen tai haetko apua jonkin ongelman syyn tunnistamiseen ja ratkaisemiseen? Tarvitsetko palautetta suorituksesta? Haluatko ylimääräisen treenin?

12.6.2019
Kurssi alkaa
45 €
Hinta
0
Paikkaa jäljellä

Yksilövalmennus eli "yksäri" tarjoaa apua juuri tällaisiin tilanteisiin. Yksilöllisessä valmennuksessa on nimensä mukaisesti kyse yksityistunnista (60 minuuttia), jonka sisällön sinä ja valmentaja voitte laatia yhdessä. Valmennus voi kestää yhden kerran tai voimme jatkaa yhteistyötä haluamanne ajan. Yksityistunnin voi myös tarvittaessa jakaa toisen koirakon kanssa.

Autan yksityistunneilla mielelläni erilaisissa käyttäytymisen ja oppimisen haasteissa. Myös treenikäytäntöjen tehostaminen ja vuorovaikutuksen parantaminen ovat mielenkiinnon kohteitani, jotta koiran keskittyminen ja oppiminen paranisivat ja harrastaminen olisi antoisampaa.

Voit varata tämän yksityistunnin suoraan verkkopalvelustamme. Tämän jälkeen otamme yhteyttä sinuun ja voit sopia sisällöstä suoraan valmentajan kanssa.

Varaus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä kello 12.00 mennessä. Näin valmentaja ehtii perehtyä teidän tilanteeseenne ja valmistelemaan harjoitukset.

Eikö tämä aika sovi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin etsimme sopivan ajan.

Valmennus on päättynyt

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test