Valmistavat taidot maanantaisin joka toinen viikko klo 17.45-18.45

Mitä pennun kanssa kannattaa harjoitella? Mitkä taidot ovat harrastuksen kannalta tärkeitä?

tulossa
Kurssi alkaa
31.50 €
Hinta
5
Paikkaa jäljellä

Tällä kurssilla pääpaino on iloisen yhteistyön rakentamisessa! Kurssilla harjoittelette ja opitte koiran kanssa harrastamisen kannalta tärkeitä taitoja, joiden avulla jatkossa yhteistyönne sujuu helpommin. Sujuva yhteistyö auttaa teitä läpi yhteisen polkunne omaksumaan uusia asioita, jolloin myös lajinomaisten taitojen oppiminen on helpompaa ja palkitsevampaa sinulle ja koirallesi.

Kurssi koostuu itsehillinnän, vireenhallinan, leikkimisen ja kehonhallintaa kehittävien temppujen harjoittelusta. Samalla pääset kehittämään omia kouluttajan taitojasi! Kurrsilla kaikki koirakot harjoittelevat samaan aikaan, joten kursilla saa tosi hyvän pohjan erilaisten häiriöiden kestoon. Kurssilla keskitytään osallistujen toiveiden mukaan, joka arjen sujuvoittamiseen ja/tai agilityn pohjataitojen harjoitteluun. Yleensä harjoitellaan sekä arkea että agilityä varten.

Kurssi sopii erinomaisesti kaikille pennuille, mutta myös vanhemmat koirat ovat lämpimästi tervetulleita varsinkin, jos teille ei ole aikaisempaa yhteistä harrastuskokemusta. Kurssilla ei ole ala- tai yläikärajaa.

Valmennus on päättynyt

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test