Tunnistusetsintä/Nose Work parilliset viikot klo 20-21

Tunnistusetsinnässä opetetaan koirille hajuerottelua ja annetun lähtöhajun etsimistä muiden hajujen joukosta. Koiran annetaan haistaa tietyn kohdehenkilön (tai eläimen) hajua ja se lähetetään etsimään samaa hajua ns. purkkiradalta. Haistelutehtävien rinnalla harjoitellaan esineilmaisua ja jäljestämisen alkeita. Myös Nose Workia voi tulla harjoittelemaan tähänkin ryhmään.

23.1.2019
Kurssi alkaa
126 €
Hinta
1
Paikkaa jäljellä

Kurssin tavoitteena on, että koira motivoituu hajutyöskentelystä ja haluaa innokkaasti tunnistaa tietyn yksilön hajun muiden hajujen joukosta. Kurssi sopii kaikille koirille pennusta senioriin. Laji sopii myös erittäin hyvin agilitykoiralle tuoden mukavaa vaihtelua. Haistelu on useimpien koirien mielestä tosi hauskaa puuhaa ja antaa mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn. Kurssilla opitut taidot ovat erinomaisia pohjataitoja erityisesti kaikille jälki- ja pelastuskoirille. Ryhmään voi ilmoittautua myös harjoittelemaan Nose Workia (alkeet tai jatko).

Kurssilla treenataan pääasiassa yksi koira kerrallaan.

Valmennus on päättynyt

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

Sinua voisi myös kiinnostaa nämä vastaavat kurssit:

Viimeinen paikka
Tunnistusetsintä alkeet/jatko 20-21
Kurssi alkaa: 20.3.2019 20:00
Tunnistusetsinnän alkeissa opetetaan koirille hajuerottelu ja annetun lähtöhajun etsimistä muiden hajujen joukosta. Koiran annetaan haistaa tietyn kohdehenkilön (tai eläimen) hajua ja se lähetetään etsimään samaa hajua ns. purkkiradalta. Hajuerottelun opettelun rinnalla aloitetaan esineilmaisun rakentaminen ja siirrytään myös ulos harjoittelemaan jäljestämistä.
Hinta: 157.5€ Viimeinen paikka
Ilmoittaudu mukaan
 
Website Security Test