Tiedote 4.5.2020

Niinu Agility Sportin lähitoiminta jatkuu 1.6. alkaen

Noudatamme Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeita ja avaamme harjoitushallin pienryhmien käyttöön 1.6. alkaen.

Rallytokon alo- ja avoluokan treeniryhmä

Kurssilla harjoitellaan tasapainoisesti alokas- ja avoimen luokan tehtäviä ja rataharjoituksia

24.3.2019
Kurssi alkaa
149.5 €
Hinta
1
Paikkaa jäljellä

Kurssin tarkempi sisältö määrittyy ensimmäisten harjoitusten havaintojen mukaisesti ja tavoitteena on kehittää koirakkojen yhteistyötä ja taitoja siten, että koirakoilla on eväät menestyä alemmissa luokissa ja luoda myös pohjaa ylempiä luokkia varten.

Kurssi soveltuu koirakoille, jotka ovat jo harrastaneet jotain tottelevaisuuslajia (rally-toko, toko, pk-tottis, myös koiratanssi tai rallyfree elements) ja osaavat ainakin seuruun, istumisen ja maahanmenon. Koirakon ei tarvitse kilpailla tai pitää kilpailemista päämääränään, joka tapauksessa on tarkoitus pitää hauskaa. Kurssilla tullaan tekemään muutamia
ratoja, tekniikkaharjoittelua, paikoin vahvistetaan perusliikkeitä sekä välillä virkistäydytään ylempien luokkien tehtävillä.

Opettamisessa käytetään positiivisen vahvistamisen menetelmiä. Tällä kurssilla kaikki (maksimissaan 5 koirakkoa tunnissa) harjoittelevat samaan aikaan. On hyvää häiriötreeniä sellaisille koirille, jotka eivät reagoi voimakkaasti toisiin koiriin. Otathan yhteyttä, jos mietit onko kurssi teille sopiva!

Valmennus on päättynyt

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test