Rallytokon alo- ja avoluokan treeniryhmä

Kurssilla harjoitellaan tasapainoisesti alokas- ja avoimen luokan tehtäviä ja rataharjoituksia

24.3.2019
Kurssi alkaa
149.5 €
Hinta
1
Paikkaa jäljellä

Kurssin tarkempi sisältö määrittyy ensimmäisten harjoitusten havaintojen mukaisesti ja tavoitteena on kehittää koirakkojen yhteistyötä ja taitoja siten, että koirakoilla on eväät menestyä alemmissa luokissa ja luoda myös pohjaa ylempiä luokkia varten.

Kurssi soveltuu koirakoille, jotka ovat jo harrastaneet jotain tottelevaisuuslajia (rally-toko, toko, pk-tottis, myös koiratanssi tai rallyfree elements) ja osaavat ainakin seuruun, istumisen ja maahanmenon. Koirakon ei tarvitse kilpailla tai pitää kilpailemista päämääränään, joka tapauksessa on tarkoitus pitää hauskaa. Kurssilla tullaan tekemään muutamia
ratoja, tekniikkaharjoittelua, paikoin vahvistetaan perusliikkeitä sekä välillä virkistäydytään ylempien luokkien tehtävillä.

Opettamisessa käytetään positiivisen vahvistamisen menetelmiä. Tällä kurssilla kaikki (maksimissaan 5 koirakkoa tunnissa) harjoittelevat samaan aikaan. On hyvää häiriötreeniä sellaisille koirille, jotka eivät reagoi voimakkaasti toisiin koiriin. Otathan yhteyttä, jos mietit onko kurssi teille sopiva!

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi tästä helposti. Sähköpostiosoitteen jälkeen sinulta kysytään asiakastiedot, jonka pääset tarkistamaan tilaus- ja peruutusehdot. Näiden hyväksymisen jälkeen paikka on varattu sinulle.

Kurssi on alkanut, mutta voit yhä ilmoittautua mukaan. Veloitamme vain jäljellä olevista kerroista, joten nyt hinta on vain 89.7€
28.4.2019 11:00 - 12:00

Tilanvaraus: Takakenttä

12.5.2019 11:00 - 12:00

Tilanvaraus: Takakenttä

26.5.2019 11:00 - 12:00

Tilanvaraus: Takakenttä

 
Website Security Test