Tiedote 4.5.2020

Niinu Agility Sportin lähitoiminta jatkuu 1.6. alkaen

Noudatamme Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeita ja avaamme harjoitushallin pienryhmien käyttöön 1.6. alkaen.

Lähtökurssi - Tule!

Hyvä lähtö on pohja onnistuneelle ratasuoritukselle. Onko teidän yleinen lähtötapa varaslähtö? Tuntuuko, että harjoituksissa kaikki onnistuu, mutta paineen alla kisoissa yhteislähtö on ainoa toimiva tapa?

Tule! - Onnistuneella lähdöllä onnistunut ratasuoritus

Lähdössä pysyminen ja toisaalta oikean viretilan löytäminen lähdössä ovat agilityn ikuisuusaiheita. Tällä kurssilla pureudutaan lähtöongelmien moninaisiin syihin ja haetaan ratkaisua teidän lähtöhaasteisiin.

Kurssilla tunnistetaan lähtöongelman syyt ja rakennetaan yksilöllisesti ratkaisu koirakon tilanteen mukaan. Tavoitteena on, että koira pysyy lähdössä paikallaan odottaen lähtökäskyä, mutta ylläpitää samalla oikeaa suorituksessa tarvittavaa viretilaa eli olette valmiina hyvään suoritukseen!

Kurssilla on maksimissaan neljä koirakkoa tunnissa. Harjoittelu tapahtuu viikkoryhmien tapaan, jolloin kukin koirakko vuorollaan harjoittelee yksilöllisesti valmentaja johdolla.

Tervetuloa kokemaan onnistumisen elämyksiä yhdessä koirasi kanssa!

 
Website Security Test