Tiedote 16.3.2020

Niinu Agility Sportin toiminta keskeytetty toistaiseksi

Noudatamme Suomen hallituksen ja Suomen Agilityliiton 16.3.2020 antamaa suositusta asettamalla hallin käyttökieltoon 17.3.2020 alkaen. Kielto koskee kaikkea toimintaa hallilla, ja on voimassa nykytiedon mukaan 13.4. asti.

Päivitämme tiedotetta tilanteen selkiytyessä ja toivomme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme jaksamista ja voimia näinä vaikeina ja epävarmuuden aikoina.

Koirien fysiikkatreeni perjantaisin klo 18.00-19.00

Urheilukoirilta vaaditaan hyvää kehonhallintaa, voimantuottoa ja liikkuvuutta peruskunnon lisäksi. Lajiominaisuuksien ja -taitojen tueksi on suositeltavaa harjoittaa koiran fysiikkaa, jolloin sen on helpompi suoriutua turvallisemmin ja nopeammin suorituksestaan. Eläinfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti (AMK) Sofia Palmu (Eläinfysio Solmu) tarjoaa DogO-Motion -kursseja maaliskuusta alkaen Niinu Agility Sportilla.

13.3.2020
Kurssi alkaa
189 €
Hinta
4
Paikkaa jäljellä

DogO-Motion® on koiran ja ohjaajan yhteinen liikkuvuus- ja voimanharjoittelutunti. Tunnilla ohjaaja ja koira harjoittelevat yhdessä ja käyttävät toistensa kehoja apuvälineinä osana liikkeitä. Tunnilla molemmat saavat harjoitusta, ja aiempien tuntien palautteissa ohjaajat kertovat löytäneensä aivan uusia lihaksia itseltään. Harjoituksissa käytetään välineinä tasapainotyynyjä ja -lautoja, sekä erilaisia korokkeita, ohjaajan oman kehon lisäksi. Välineitä saat lainaksi kurssipaikasta. Nämä kurssit on suunniteltu erityisesti urheilukoirien tarpeita ajatellen.

Kurssikerrat on jaettu painottuen kullakin kerralla tiettyyn kehon osaan (lapa ja eturaajat, vatsa ja selkä, lantio ja takaraajat). Harjoitteet on suunniteltu niin, että niitä on helppo hyödyntää mm. hermotusta herättelevänä lämmittelynä ja virittelynä ennen varsinaista lajisuoritusta, tai tehdä päivittäisten ulkoilujen ohessa esim. lenkillä.

Fysioterapeutti on liikkumisen edistämisen ammattilainen, ja eläinfysioterapeutti on perustutkintonsa lisäksi suorittanut 1,5 vuoden mittaisen erikoistumiskoulutuksen eläinten fysioterapiaan. Sofia painottaa koulutuksessaan turvallisuutta kaikissa tunnilla suoritettavissa liikkeissä. Tunnille voi osallistua kaikenikäisen koiran kanssa, mutta tottelevaisuuden perusteet olisi hyvä olla hallinnassa (palkkana pääasiassa namit, joissakin harjoitteissa myös lelut). Mikäli omassa tai koirasi kehossasi on jotain kremppaa, huomioidaan nämä harjoitteita tehdessä, eivätkä ne ole este osallistumiselle.

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi tästä helposti. Sähköpostiosoitteen jälkeen sinulta kysytään asiakastiedot, jonka pääset tarkistamaan tilaus- ja peruutusehdot. Näiden hyväksymisen jälkeen paikka on varattu sinulle.

Kurssi on alkanut, mutta voit yhä ilmoittautua mukaan. Veloitamme vain jäljellä olevista kerroista, joten nyt hinta on vain 126€
10.4.2020 18:00 - 19:00

Tilanvaraus: Takakenttä

24.4.2020 18:00 - 19:00

Tilanvaraus: Takakenttä

8.5.2020 18:00 - 19:00

Tilanvaraus: Takakenttä

22.5.2020 18:00 - 19:00

Tilanvaraus: Takakenttä

 
Website Security Test