Tiedote 29.11.2020

Niinu Agility Sportin viikkovalmennukset, kurssit ja vakiovuorot ovat tauolla 1.-20.12.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Mikäli uusia rajoituksia ei tule, ryhmävalmennukset, kurssit ja vakiovuorot jatkuvat 21.12.2020.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Teemu Linna

Teemu Linna on arvostettu ja analyyttinen agilityvalmentaja, jolla on poikkeuksellisen laaja osaamisrepertuaari sekä koirien että ohjaajien valmentamisessa. Vahvan tietopohjan lisäksi hänen erityistaitojaan on valmennettavan rohkaiseminen epämukavuusalueelle, (jossa kaikki kehitys tapahtuu).

Teemu on tehnyt pioneerityötä kehittämällä agilityohjaamista kokonaisvaltaisemmaksi ja helpommin ymmärrettäväksi. Hän on onnistunut yksinkertaistamaan agilityn kouluttamista ja ohjaustekniikoihin liittyviä opetusmenetelmiä täysin ennennäkemättömällä tavalla. Monien mielestä Teemu on Suomen paras ohjauksen rytmityksen opettaja.

Valmentajana

Agilityliiton liittokouluttaja (Valmentaja 2-kurssin opetusoikeus), Agilityvalmentajan VOK-II tutkinto (korkein taso) 2013, kouluttajakokemusta yli 15 vuotta, sivutoiminen agilityvalmentaja vuodesta 2003, Agilityvalmentajat ry:n puheenjohtaja. Julkaissut useita artikkeleita mm. Agi.fi-,Dogsportmag.eu– ja Agility Sports Bulletin-lehdissä.

Kilpailijana

Useita joukkue-Suomenmestaruusmitaleita, mm.kultaa 2013, hopeaa 2009 ja pronssia 2010. Lukuisia arvokisaedustuksia vuodesta 2009 alkaen ja kansainvälistä kilpailukokemusta vuodesta 2007 lähtien.

Tällä hetkellä ei ole alkavia kursseja

Jos olet kiinnostunut valmentajan kursseista myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test