Tiedote 29.11.2020

Niinu Agility Sportin viikkovalmennukset, kurssit ja vakiovuorot ovat tauolla 1.-20.12.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Mikäli uusia rajoituksia ei tule, ryhmävalmennukset, kurssit ja vakiovuorot jatkuvat 21.12.2020.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Niinu Linna

Niina-Liina Linna, tuttavallisemmin “Niinu”, on menestyksekkään kilpailu-uransa rinnalla toiminut uudenlaisen agilityvalmennuksen uranuurtajana ja edelläkävijänä maailmassa. Huippuluokan ammattitaidon lisäksi Niinu on vienyt esim. koiran hyvinvoinnin ja fysiikan kehittämiseen keskittymisen aivan uudelle tasolle lajissamme.

Niinu tietää miten huipulle mennään ja mitä siellä pysyminen vaatii. Siksi hän korostaa valmentaessaan koiran hyvinvoinnin merkitystä harrastuksessa ja samalla elää niin kuin opettaa. Niinu seuraa agilityn ja koirien koulutuksen kehitystrendejä laaja-alaisesti. Niina-Liina tuo jatkuvasti viimeisimpiä valmennus- ja oppimismenetelmiä valmennettaviensa hyödyksi ja iloksi.

Valmentajana

Päätoiminen agilityvalmentaja vuodesta 2009, Agilityliiton korkeimman tason valmentajatutkinto 2013, kouluttajakokemusta yli 15 vuotta. Niinu on erittäin pidetty luennoitsija koirien hyvinvointiteemoista.

Kilpailijana

MM-pronssia 2018, World Agility Open Championships hopea 2011, 2012 ja 2016, Euroopan mestari 2011 ja hopea 2009, Suomen mestari 2009 + lukuisia mitaleita ja arvokisaedustuksia usealla koiralla vuodesta 2007 alkaen.

Tällä hetkellä ei ole alkavia kursseja

Jos olet kiinnostunut valmentajan kursseista myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test