Tiedote 29.11.2020

Niinu Agility Sportin viikkovalmennukset, kurssit ja vakiovuorot ovat tauolla 1.-20.12.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Mikäli uusia rajoituksia ei tule, ryhmävalmennukset, kurssit ja vakiovuorot jatkuvat 21.12.2020.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Niina Aho

Niina kouluttaa koirakoita positiivisin menetelmin. Hän korostaa koulutuksissaan koirien itsenäisten taitojen kehittämistä.

Olen ollut koiraihminen koko ikäni, mutta agilityä olen harrastanut nyt aktiivisesti noin seitsemän vuotta. Kotoa minulta löytyy kaksi bordercollieta, joista vanhempi on jo eläkkeellä, mutta nuoremman kanssa treenataan tavoitteellisesti ja kisoissakin käydään aika aktiivisesti. Seitsemän vuoden harrastamisen aikana olen huomannut kuinka paljon laji on muuttunut ja erityyliset ohjaustavat valtaavat alaa täällä Suomessakin. Radoista on tullut hyvin nopeita ja vauhdikkaita, mutta samalla myös vaativia, niin koiran itsenäisen suorittamisen kuin ohjaajan taitojen kannalta.

Jotta koirakko onnistuisi mahdollisimman hyvin, on yhteisten taitojen harjoitteleminen aloitettava heti alussa. Minun koulutustyylini on hyvin käytännön läheinen ja pyrin löytämään jokaiselle koirakolle sopivan tavan oppia uusia asioita. Koulutuksessa käytän positiivisia koulutusmenetelmiä, oivaltamisen ja tarjoamisen kautta. Minulle on myös tärkeää, että koirakko nauttii siitä mitä tekevät, ja saavat yhteisiä onnistumisia. Harrastamisen ei pidä olla liian vakavaa, vaan on hyvä säilyttää pilke silmäkulmassa, riippumatta siitä kuinka korkealle lajissa tähtää. Parhaimmat treenit on yleensä ne, kun kotiin lähtee hymyssä suin, riippumatta siitä tekikö täydellisen suorituksen vai ei.

Valmentajan juuri alkaneet tai alkamassa olevat kurssit:

Täynnä
Agilityn alkeet perjantaisin klo 17.00-18.00
Kurssi alkaa: 27.11.2020 17:00
Etsitkö apua agilityn alkeistaitojen opetteluun? Alkeiskurssi on yhdessä Valmistavat taidot-kurssin kanssa ensimmäinen askel agilitypolullamme.
Hinta: 189€ Täynnä
Tutustu ja etsi vastaavia
Täynnä
Agilityn alkeet perjantaisin klo 18.00-19.00
Kurssi alkaa: 27.11.2020 18:00
Etsitkö apua agilityn alkeistaitojen opetteluun? Alkeiskurssi on yhdessä Valmistavat taidot-kurssin kanssa ensimmäinen askel agilitypolullamme.
Hinta: 189€ Täynnä
Tutustu ja etsi vastaavia
 
Website Security Test