Tiedote 29.11.2020

Niinu Agility Sportin viikkovalmennukset, kurssit ja vakiovuorot ovat tauolla 1.-20.12.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Mikäli uusia rajoituksia ei tule, ryhmävalmennukset, kurssit ja vakiovuorot jatkuvat 21.12.2020.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Jenni Kallio

Kursseiltani ei koskaan ole puuttunut naurua joten karttuvien tokotaitojen lisäksi pyrin aina jättämään koulutettaville kurssin jälkeen myös hyvän ja motivoituneen fiiliksen

Jenni Kallio on aktiivinen koiraharrastaja jonka tavoitteena on jakaa oppimaansa iloisella mielellä eteenpäin. Yhtenä vahvuutena on ihmisten lukutaito joka on koulutuspuolella tärkeä osa-alue. Koulutusperiaatteet ovat positiiviset mutta myös jämäkät. Mottona voisi mainita "rajat ja rakkaus".

Jenni pitää erityisen paljon tokon perusteiden sekä alempien kisaluokkien liikkeiden kouluttamisesta. Kun perusteet tehdään alusta asti johdonmukaisesti ja tarkasti, on taitoja helpompi lähteä viemään eteenpäin perusarjesta aina kisakentille saakka. Jenni on suorittanut arkitottelevaisuus- ja kilpatottelevaisuuskoulutusohjaajakurssit ja kouluttanut vuodesta 2013 lähtien. Jenniin olet voinut törmätä TOKO-kisoissa, agilitykisoissa tai vaikka Nosework-kursseilla.

Jennin laumaan kuuluu kolme valkoistapaimenkoiraa sekä yksi saksanpaimenkoira. Poikien kanssa harrastaminen ja kisaaminen eri lajeissa on kuulunut arkeen jo useamman vuoden ajan.

Valmentajan juuri alkaneet tai alkamassa olevat kurssit:

Tokon alkeet sunnuntaisin 13.00-14.00
Kurssi alkaa: 20.9.2020 13:00
Haluaisitko alkaa harrastamaan TOKOa? Tai onko perusopinnot jo tuttuja ja kaipaat apua tavoitteellisen oppipolun rakentamiseen tai kisaamisen aloittamiseen?
Hinta: 126€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
Lähes täynnä
Arjen tottelevaisuus tutuksi kurssi sunnuntaisin 12:00-13:00
Kurssi alkaa: 8.11.2020 12:00
Haluatko oppia taitoja, joita tarvitaan koiran kouluttamisessa sosiaaliseksi ja tottelevaiseksi koiraksi, jonka kanssa arki on miellyttävää?
Hinta: 94.5€ Lähes täynnä
Ilmoittaudu mukaan
Täynnä
Tokon alkeet sunnuntaisin 13.00-14.00
Kurssi alkaa: 8.11.2020 13:00
Haluaisitko alkaa harrastamaan TOKOa? Tai onko perusopinnot jo tuttuja ja kaipaat apua tavoitteellisen oppipolun rakentamiseen tai kisaamisen aloittamiseen?
Hinta: 94.5€ Täynnä
Tutustu ja etsi vastaavia
 
Website Security Test