Tiedote 5.1.2021

Niinu Agility Sportin viikottaiset ryhmävalmennukset ovat tauolla sunnuntaihin 10.1.2020.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Osa ryhmävalmennuksista, kursseista ja vakiovuoroista jatkuu normaalisti. Ilmoitamme niille henkilökohtaisesti, joiden valmennukset kyetään järjestämään viranomaisten ohjeistuksia noudattamalla.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin tunteihin ja omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Oppipolku

Me haluamme parantaa koiranomistajien ja koirien hyvinvointia kehittämällä koiran ja omistajan suhdetta ja kykyä toimia yhdessä. Tavoitteenamme on, että sinä voit kokea onnistumisen elämyksiä yhdessä koirasi kanssa.

Koira on ollut ihmisen kumppani jo kymmeniätuhansia vuosia. Ajoista jolloin koiran ylivertaiset aistit olivat metsästäessä ja heimoa suojeltaessa korvaama omia ollaan yhteiselossa tultu pitkä matka. Silti uskollisen kumppanin paikka on säilynyt. Me tiedämme, että koiran ja omistajan liitto on yhteys, joka vielä vuosituhansien jälkeen on tarkoitettu helpottamaa molempien elämää, ei kuormittamaan. Koiran omistaminen on sanoin selittämätön onni, ei arjen rasite. Meidän nöyrä tehtävämme on auttaa sinua löytämään ja vahvistamaan koiran ja omistajan välistä suhdetta.

Saamme teidät innostumaan, onnistumaan ja kokemaan oppimisen iloa. Tällä toiminnalla me teemme ennen kaikkea onnellisia koiranomistajia. Ymmärrämme hyvin, että jokainen koirakko ei halua tähdätä maailman huipulle, vaan jokaisella on oikeus iloita yhteisestä elostaan haluamallaan taito- ja harrastetasolla. Meille arvokkaita koirakkoja ovat kaikki, satunnaisista harrastajista kansainvälisiä kilpailuita kiertäviin huippu-urheilijoihin. Olemme periksi antamattomia vain siinä, että sinä saavutat itsellesi asettamat tavoitteet ja tiedät olevasi hyvä koirakansalainen. Yksi asia on varma, kodin uskollisin palvelija on tulevinakin vuosituhansina nelijalkainen.

Jokainen koirakko on yksilöllinen - mikä on teidän kasvupolku?

Jokainen ohjaaja on yksilö, jokainen koira on yksilö - jokainen koirakko on yksilöllinen. Me tuemme kutakin koirakkoa omien tavoitteiden saavuttamisessa. Me kohtaamme teidät aina yksilöinä, mutta 10 vuoden koulutuskokemuksen pohjalta olemme kuvanneet koirakon oppipolun auttamaan oikean polun valinnassa. Jos olette jo asiakkaana kursseillamme, on oma valmentajanne paras apu neuvomaan ja tukemaan teitä oikeiden askeleiden valinnassa. Asiakaskaspalvelumme auttaa myös aina oikean kurssin valinnassa.

Esiopetuksessa rakennetaan yhteistyötä ja kehitetään valmiuksia oppia

Esiopetusvaiheessa tuetaan koiran kehitystä ja hyvinvointia, rakennetaan koirakon yhteistyötä ja luodaan valmiuksia uusien taitojen oppimiselle. Jo esiopetuksesta lähtien koirakolle on tärkeää iloisen yhteistyön rakentaminen. Me käytämme opetuksessa positiiviseen vahvistamiseen perustuvia menetelmiä, jotka ovat tutkitusti tehokkaimpia ja toimivimpia. Tässä vaiheessa ei varsinaisesti opetella lajitaitoja, vaan esiopetus luo valmiuksia koirakon yhteistyön kehittämiseen ja uusien taitojen harjoitteluun. Esiopetusvaiheesta voit jatkaa luontevasti agilityn Niinu Agility Sportin agilityn perusopintoihin, mutta esiopetus antaa tukea muuhunkin harrastamiseen.

Perusopinnoissa paneudutaan lajitaitoihin

Perusopinnoissa jatketaan koirakon yhteistyön ja oppimisedellytysten kehittämistä. Tässä vaiheessa aloitetaan innolla myös lajitaitojen opettelu. Lajitaitojen perusteet opetellaan kurssimuotoisissa ryhmissä, joiden jälkeen osaamista lähdetään syventämään valmennusryhmissä. Perusopintojen osana tarjoamme laajan valikoiman erikoiskursseja, joilla voi tukea oppimista tai hakea apua tiettyyn osaamisalueeseen.

Lajitaitojen opettelun ja onnistumisten kautta koirakolla on valmius täysveriseen lajiharrastukseen. Te päätätte, onko harrastus vain iloista yhdessäoloa vai tavoitteletteko sen lisäksi vielä entistäkin parempia kisasuorituksia. Valmennusryhmän tutussa porukassa ja tutun valmentajan kanssa voitte jatkaa harrastusta säännöllisesti omien tavoitteittenne mukaan niin pitkälle kuin haluatte.

Ideologiamme koiraharrastuksessa on ennen ennen kaikkea koiralähtöinen – etenemme joka käänteessä kestävästi koiran hyvinvointi etusijalla. Perusopintojen aikana rakennetaan terve ja vahva pohja lajiharrastukselle, jolloin voitte nauttia yhteisistä onnistumisen hetkistä pitkälle tulevaisuuteen. Samalla tuemme teidän kasvua hyväksi koirakansalaiseksi ja yhteiskuntakelpoiseksi koiraksi.

Jatko-opinnot vievät koirakon kohti urheilullista huippua

Jatko-opinnot ovat ensisijaisesti suunniteltu koirakoille, joiden tavoitteet ovat kilpailulliset. Jatko-opinnoissa harrastus on tyypillisesti säännöllistä ja tavoitteellista. Viikoittaiset valmennusryhmät tarjoavat jatkuvuutta harjoitteluun, mutta tukea voi hakea edelleen erilaisilta erikoiskursseilta ja yksilöllisestä valmennuksesta.

Jatko-opinnoissa NAS Team -valmennusryhmä on keskeisessä roolissa. Leirimuotoinen valmennusryhmä on intensiivinen kokonaisuus, jossa yhdessä asetetaan tavoitteet, joita koirakko lähtee tavoittelemaan. NAS Teamissa valmennus jakaantuu eri osa-alueiden asiantuntijoiden kesken.

Erikoiskurssit

Ensijaisesti perusopinto- ja jatko-opintovaiheen tueksi sopivat erilaiset erikoiskurssit, joilla voitte harjoitella juuri niitä osa-alueita, millä tarvitsette tukea. Erikoiskurssivalikoimamme päivittyy jatkuvasti, ja kehitämme palveluamme uusien valmennustrendien sekä asiakkaiden toiveiden mukaan.

Heräsiko sinulle kysymyksiä? Haluatko lisätietoa?

Myynnissä olevat kurssit, joissa on vapaita paikkoja löytyvät verkkopalvelumme etusivulta. Jos haluat lisätietoa tulevista kursseista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me autamme sinua löytämään teille sopivan polun.

Tervetuloa kokemaan onnistumisen elämyksiä yhdessä koirasi kanssa!

 
Website Security Test