Tiedote 5.1.2021

Niinu Agility Sportin viikottaiset ryhmävalmennukset ovat tauolla sunnuntaihin 10.1.2020.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Osa ryhmävalmennuksista, kursseista ja vakiovuoroista jatkuu normaalisti. Ilmoitamme niille henkilökohtaisesti, joiden valmennukset kyetään järjestämään viranomaisten ohjeistuksia noudattamalla.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin tunteihin ja omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Yksityistunnit

Kaipaatko tukea johonkin tiettyyn tilanteeseen tai haetko apua jonkin ongelman syyn tunnistamiseen ja ratkaisemiseen? Yksilövalmennus eli "yksäri" tarjoaa apua juuri tällaisiin tilanteisiin.

Yksilöllisessä valmennuksessa on nimensä mukaisesti kyse yksityistunnista (60 minuuttia), jonka sisällön sinä ja valmentaja voitte laatia yhdessä. Valmennus voi kestää yhden kerran tai voitte jatkaa yhteistyötänne haluamanne ajan. Yksityistunnin voi myös tarvittaessa jakaa toisen koirakon kanssa.

Valmentajistamme löytyy laaja skaala eri alueiden osaamista tarvitsit sitten apua lajinomaisessa harjoittelussa tai kisasuoritukseen valmistatautumisessa. Tiimistämme löytyy myös apua arjen ongelmien helpottamiseen tai arkitaitojen opetteluun.

Yksityistunti järjestetään Niinu Agility Sportin tiloissa ja tilavuokra sisältyy hintaan. Yksittäisen valmennuskerran hinta vaihtelee valmentajan ja valmennuksen ajankohdan mukaan 70 - 95 euroa kerta (sisältää alv. 24%).

Kiinnostuitko? Toimi näin

Osa yksityistunneista on varattavissa suoraan verkkopalvelussa, josta näet suoraan vapaat ajat, valmentajan ja hinnan. Voit siis suoraan tehdä varauksen verkossa. Tämän lisäksi järjestämme yksityistunteja myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Toimi silloin näin:

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro sinun ja koirasi tilanteesta eli mihin tilanteeseen haluatte tukea.
  2. Me ehdotamme teille sopivaa valmentajaa. Valmentajamme ottaa suoraan yhteyttä sinuun ja voitte keskustella tarpeesta ja harjoituksen sisällöstä tarkemmin. Tämä ei velvoita sinua tässä vaiheessa mihinkään.
    • Jos haluat yksityistunnin tietyltä valmentajalta, mainitse hänet jo yhteydenoton yhteydessä.
    • Jos valmentaja on jo tuttu, esimerkiksi kurssin tai valmennusryhmän vetäjä, voit luonnollisesti keskustella asiasta suoraan valmentajan kanssa.
  3. Kun olette päättäneet tunnista ja sopineet tunnin ajankohdan valmentajan kanssa, niin asiakaspalvelumme vahvistaa tilauksen. Tarvittaessa pyydämme lisätietoja.
  4. Lasku yksityistunnista/tunneista lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen.

Etsi palveluitamme

 
Website Security Test