Tiedote 29.11.2020

Niinu Agility Sportin viikkovalmennukset, kurssit ja vakiovuorot ovat tauolla 1.-20.12.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Mikäli uusia rajoituksia ei tule, ryhmävalmennukset, kurssit ja vakiovuorot jatkuvat 21.12.2020.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

2020-10-27 Irtovuoro klo 8.00-9.00 L.H.

Irtovuoro on yksittäinen vuokraus omaan käyttöön ja tarpeeseen.

27.10.2020
Kurssi alkaa
34.9 €
Hinta
0
Paikkaa jäljellä

Niinu Agility Sport-valmennuskeskuksessa on sisä-wc:t ja iso kahviotila. Lämpötila on vuoden ympäri tasainen 16 astetta: Talvella olet suojalla tuiskulta ja loskalta ja kesällä ilmastoitu tila suojaa vesisateelta tai porottavalta helteeltä.

Tekniikka- ja ratakentällä käytössäsi on normaalisti käytettävissäsi harjoitusrata, jonka ratapiirroksen voi lukea kotisivuiltamme ja Facebook-sivuiltamme. Näin säästät aikaa radan suunnittelussa ja rakennuksessa!

Hallilla on käytössä kaksi täyttä estesarjaa sekä lisäksi hyppyjä, putkia ja välineistöä tokoon, noseworkiin ja rallytokoon. Lisäksi hallilta löytyvät kujakepit, 2-by-2-kepit ja erilaisia tasapainoharjoittelun työkaluja.

Koirien ulkoiluttaminen hallilla ja hallin lähistöllä

Koska kiinteistön piha-alueella on muutakin toimintaan, on koiran ulkoiluttaminen hallin pihalla on kielletty. Tarkempaa tietoa toiminnasta valmennuskeskuksen ympäristössä voit lukea kotisivuiltamme osoitteesta https://niinuagilitysport.com/info/valmistautuminen-harjoitukseen/.

Tervetuloa kokemaan onnistumisen elämyksiä laadukkaassa ja turvallisessa ympäristössä!


Valmennus on päättynyt

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test