Tiedote 5.1.2021

Niinu Agility Sportin viikottaiset ryhmävalmennukset ovat tauolla sunnuntaihin 10.1.2020.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Osa ryhmävalmennuksista, kursseista ja vakiovuoroista jatkuu normaalisti. Ilmoitamme niille henkilökohtaisesti, joiden valmennukset kyetään järjestämään viranomaisten ohjeistuksia noudattamalla.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin tunteihin ja omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Tilan vuokraus

Kurssiemme ja valmennusryhmiemme laadukkaissa harjoituksissa opitte oikeat suoritusmallit. Taitojen opiskelussa toistot ovat kuitenkin välttämättömiä. Varaa harjoittelun tueksi oma vuoro.

Omatoiminen harjoittelu sopii mainiosti muiden palveluiden rinnalle tukemaan harjoittelua ja uuden oppimista. Kurssin tai valmennusryhmän osallistujana saat myös etua omatoimivuoron varauksessa. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Vakiovuoro säännöllistä harjoittelua varten

Vakiovuoro tarjoaa hyvän mahdollisuuden harjoitella säännöllisesti sinulle sopivana aikana. Voit vaikkapa harjoitella yhdessä kaverisi kanssa tai koota pienen porukan harjoittelemaan yhdessä. Vakiovuoro sopii mainiosti muun harjoittelun tueksi. Vakiovuoroiksi lasketaan jokaviikkoiset säännölliset varaukset, joiden vuokrasopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana ja kestää vähintään viisi (5) kalenterikuukautta.

Oletko kiinnostunut vakiovuorosta? Ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Ilmoita haluamasi päivä ja kellonaika sekä haluamasi varausjakson pituus. Asiakaspalvelu tekee aina tarjouksen vakiovuorosta, jonka voit tarkistaa ja hyväksyä. Tilauksen jälkeen asiakaspalvelu toimittaa sinulle tarvittavat varaukseen ja hallin käyttöön liittyvät tiedot. Tutustu vakiovuoron hintoihin ja vapaisiin aikoihin tästä.

Irtovuoro tilapäiseen tarpeeseen

Irtovuoro on ratkaisu, kun haluat hioa kurssin aikana opeteltavia taitoja hyvissä olosuhteissa. Tai sitten haluat vaikkapa palkita itsesi ja koirasi kivalla ylimääräisellä treenillä, kun ulkona sataa tai on kova pakkanen. Irtovuoro tai erilaiset irtovuoropaketit sopivat tukemaan muuta harjoittelua. Voit varata vuoron säännöllisesti kerran viikossa tai treenata muutaman viikon intensiivisemmin - valinta on sinun. Varattavat vuorot ajoittuvat kello 9.00 - 16.00 välille maanantaista perjantaihin.Viikonloppuisin hallilla on pääsääntöisesti harjoitusleirejä ja kilpailuita, joten viikonloppuvuoroja on hyvin rajoitettu määrä.

Oletko kiinnostunut irtovuorosta? Katso varauskalenterista sopiva vapaa aika ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu tekee tarvittavan varauksen puolestasi. Tilauksen jälkeen asiakaspalvelu toimittaa sinulle tarvittavat varaukseen ja hallin käyttöön liittyvät tiedot. Tutustu irtovuoron hintoihin ja vapaisiin aikoihin tästä.

Oletko kiinnostunut? Katso löytyykö verkkopalvelustamme suoraan sopivaa vapaata aikaa. Kaikki ajat eivät ole nähtävillä, joten jos sopivaa aikaa ei ole näkyvissä, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Kerro, millaista vuoroa olet etsimässä ja asiakaspalvelu pyrkii löytämään sinulle ratkaisun.

Pyydä tarjous viikonlopun treenistä tai vuokraa vaikkapa koko hallin kisakäyttöön

Eikö vakiotuotteista löydy sinulle tai seurallenne sopivaa palvelua? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@niinuagilitysport.com ja räätälöidään juuri teille sopiva harjoitus.

Tervetuloa kokemaan onnistumisen elämyksiä yhdessä koirasi kanssa!

Etsi palveluitamme

Täynnä
2021-01-10-V.V
Kurssi alkaa: 10.1.2021 21:00
Irtovuoro on yksittäinen vuokraus omaan käyttöön ja tarpeeseen.
Hinta: 45€ Täynnä
Tutustu ja etsi vastaavia
 
Website Security Test