Tiedote 29.11.2020

Niinu Agility Sportin viikkovalmennukset, kurssit ja vakiovuorot ovat tauolla 1.-20.12.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Mikäli uusia rajoituksia ei tule, ryhmävalmennukset, kurssit ja vakiovuorot jatkuvat 21.12.2020.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Tokon alkeet sunnuntaisin klo 14.00-15.00

Haluaisitko alkaa harrastamaan TOKOa? Tai onko perusopinnot jo tuttuja ja kaipaat apua tavoitteellisen oppipolun rakentamiseen tai kisaamisen aloittamiseen?

2.8.2020
Kurssi alkaa
140 €
Hinta
0
Paikkaa jäljellä

Tällä Tokon alkeiskurssilla voit aloittaa TOKO-harrastuksen alkeista, jos arkitottelevaisuus on kunnossa. Vaihtoehtoisesti voit keskittyä syventämään opittuja tottelevaisuuskoulutuksen perusopintoja ja mennään hieman syvemmälle tottelevaisuuskoulutuksen liikkeiden opetteluun. Kurssin tavoitteena on vahvistaa koirakon tavoitteellista ja suunnitelmallista harrastamista sekä mahdollisesti valmistautua ensimmäisiin kilpailuihin.

Kurssin harjoitukset koostuvat tottelevaisuuskokeen alimman kisaluokan, eli ALO-luokan kahdeksasta liikkeestä, joita ovat esimerkiksi seuraaminen, kaukokäskyt ja luoksetulo. Harjoittelu sovitetaan aina koiran ja omistajan taitotason mukaisesta ja vahvistamalla oppimista myönteisten kokemusten kautta.Harjoitteita tehdään kurssimuotoisesti neljän koirakon ryhmissä.

Kurssilla vahvistetaan lisäksi ohjaajan koiranlukutaitoa. Yhteistyönne kehittäminen positiivisin tavoin on paras työkalu motivaation ylläpitämiseen sekä oppipolulla etenemiseen!

Valmennus on päättynyt

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test