Tiedote 5.1.2021

Niinu Agility Sportin viikottaiset ryhmävalmennukset ovat tauolla sunnuntaihin 10.1.2020.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Osa ryhmävalmennuksista, kursseista ja vakiovuoroista jatkuu normaalisti. Ilmoitamme niille henkilökohtaisesti, joiden valmennukset kyetään järjestämään viranomaisten ohjeistuksia noudattamalla.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin tunteihin ja omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Tokon alkeet sunnuntaisin 13.00-14.00

Haluaisitko alkaa harrastamaan TOKOa? Tai onko perusopinnot jo tuttuja ja kaipaat apua tavoitteellisen oppipolun rakentamiseen tai kisaamisen aloittamiseen?

8.11.2020
Kurssi alkaa
94.5 €
Hinta
0
Paikkaa jäljellä

Tällä Tokon alkeiskurssilla voit aloittaa TOKO-harrastuksen alkeista, jos arkitottelevaisuus on kunnossa. Vaihtoehtoisesti voit keskittyä syventämään opittuja tottelevaisuuskoulutuksen perusopintoja ja mennään hieman syvemmälle tottelevaisuuskoulutuksen liikkeiden opetteluun. Kurssin tavoitteena on vahvistaa koirakon tavoitteellista ja suunnitelmallista harrastamista sekä mahdollisesti valmistautua ensimmäisiin kilpailuihin.

Kurssin harjoitukset koostuvat tottelevaisuuskokeen alimman kisaluokan, eli ALO-luokan kahdeksasta liikkeestä, joita ovat esimerkiksi seuraaminen, kaukokäskyt ja luoksetulo. Harjoittelu sovitetaan aina koiran ja omistajan taitotason mukaisesta ja vahvistamalla oppimista myönteisten kokemusten kautta.Harjoitteita tehdään kurssimuotoisesti neljän koirakon ryhmissä.

Kurssilla vahvistetaan lisäksi ohjaajan koiranlukutaitoa. Yhteistyönne kehittäminen positiivisin tavoin on paras työkalu motivaation ylläpitämiseen sekä oppipolulla etenemiseen!

Valmennus on päättynyt

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test