Tiedote 5.1.2021

Niinu Agility Sportin viikottaiset ryhmävalmennukset ovat tauolla sunnuntaihin 10.1.2020.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Osa ryhmävalmennuksista, kursseista ja vakiovuoroista jatkuu normaalisti. Ilmoitamme niille henkilökohtaisesti, joiden valmennukset kyetään järjestämään viranomaisten ohjeistuksia noudattamalla.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin tunteihin ja omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Taitoa radalle maanantaisin klo 21.00-21.45

Tällä kurssilla opetellaan ja vahvistetaan agilityssa tarvittavia taitoja, tavoitteena taitava ja itsenäisesti suorittava koira.

23.11.2020
Kurssi alkaa
179.4 €
Hinta
2
Paikkaa jäljellä

Kurssin joka viikolla on oma teemansa, jonka ympärille harjoitukset rakentuvat. Teemoja ovat mm. käännökset, in-init, purkijarrut ja ansaesteiden ohitus. Harjoitteita on kullakin kerralla helposta vaikeampaan, joten kurssi sopii monentasoisille koirille ja jokainen voi harjoitella omalla taitotasollaan. Jo taitavammille koirille on luvassa haasteita ja aloittavammille voidaan aloittaa tärkeiden perustaitojen opetuksesta. Kurssi soveltuu myös hyvin nuorille koirille noin 6kk eteenpäin. Ohjaajan tulisi tuntea vähintään agilityn perusohjaustekniikat. Osallistujat saavat harjoitusten ratapiirrokset itselleen, joten kurssilta kertyy myös oiva treeni-ideapankki omatoimiseen harjoitteluun.

Valmennus on päättynyt

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test